ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Αποστολές

Οι αποστολές για τα κατά παραγγελία χειροποίητα προϊόντα γίνονται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, ενώ τα άμεσα διαθέσιμα χειροποίητα προϊόντα, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Και στις δύο περιπτώσεις η διαδικασία προετοιμασίας μίας παραγγελίας ξεκινά μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Παραλαμβάνετε τα πακέτα σας μέσω των εταιριών ΕΛΤΑ courier και ΤΑΧΥΔΕΜΑ courier. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4,00€ ενώ για παραγγελίες άνω των 80€ είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετούν οι προτεινόμενοι τρόποι πληρωμής, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας (έπειτα από συνεννόηση μαζί μας) με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιβάρυνση +1,00€ στο τελικό σύνολο της παραγγελίας σας.

Πληρωμές

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας από το κατάστημά μας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Α. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας

Η υλοποίηση της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόλις εμφανιστεί το αντίστοιχο ποσό της αγοράς σας στο λογαριασμό μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αναγράψετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία για την κατάθεσή σας.

EUROBANK

Iban: GR9302607010000710200409341

BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΑΣΚΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Iban: GR8501722280005228103437724

BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΑΣΚΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β. PayPal

Γ. Αντικαταβολή

Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας τη στιγμή που θα παραλάβετε το πακέτο σας από την εταιρία courier.

Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετούν οι παραπάνω προτεινόμενοι τρόποι πληρωμής, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας (έπειτα από συνεννόηση μαζί μας) με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιβάρυνση +1,00€ στο τελικό σύνολο της παραγγελίας σας.